vineri, 11 martie 2011

Faux Cloisonné

Imi plac foarte mult bijuteriile realizate de Eugena Topina si in mod deosebit imi place tehnica de realizare. Nu mi-am permis sa cumpar tutorialul Faux Cloisonné, dar am incercat totusi cateva lucrari si momentan sunt multumita, acestea fiind cele mai reusite de pana acum.


12 comentarii:

  1. wow, dar ti-a iesit super, chiar si fara sa cumperi tutorialul. minunat. ce rasina ai folosit de a iesit asa compacata fara bule de aer?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Rasina este de la Rayher. Ca sa scapi de bule, sufli piesa cu un pai de baut, dupa ce se ridica toate la suprafata sau mai netezesti cu un penson.

    RăspundețiȘtergere
  3. aa, am auzit ca e f buna rasina de la Rayher. am cautat insa nu am gasit nicaieri. gasisem pe un magazin online dar nu mai aveau pe stoc. eu mi-am luat de la Bison dar e nasoala rau. adica se fac o gramada de bule care nu le pot netezi nici cum, caci se face vascoasa mult prea repede... oare imi poti spune unde ai gasit-o? mersi tare mult.
    inca ma minunez ce ce fain ti-a iesit libelula...

    RăspundețiȘtergere
  4. oaaaaaaaaaaa O_O stau si ma minunez de cateva minute! chiar zilele trecute ma gandeam oare sa dau sau nu banii pe tutorialul Eugeniei :P Pana la urma am zis ca nu dar acum tehnica cloisone sta in folderul de TO DO LIST :))
    Absolut superb ti-a iesit! Super super super!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. LaVee, rasina am luat-o de la http://www.galeriacreativ.ro/. O am de ceva timp si este pe terminate :). Trebuie sa mai insisti cu rasina pe care o ai. Oricum ca sa se aseze frumos pe piese, trebuie sa fie un pic vascoasa. Dupa aplicare o lasi macar 10 minute si pe urma spargi bulele de aer
    Andra, multumesc. Cred ca 90% am salvat banii de tutorial :), dar trebuie sa mai incerc

    RăspundețiȘtergere
  6. ms mult carmen, o sa comand si eu mai incolo, cand imi fac curaj sa mai lucrez cu rasina dupa experimentele nereusite cu asta care o am. am aruncat niste baze de inel minunate, si mecanisme de ceas o gramada... pfiu... nu stiu daca mai am curaj, dar daca o sa mai am clar Rayher iau...

    RăspundețiȘtergere
  7. @LaVeeBijoux; poti mari timpul in care se intareste rasina reducind cantitatea de intaritor;

    RăspundețiȘtergere
  8. @anonim- ms , am incercat si asa , dar asa nu se mai intareste deloc din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  9. carmen, nu faci si un tutorial? pleaaaaaaaaaaaaaase...

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihaela imi pare rau dar pentru tehnica aceasta nu fac tutorial. Mai am de lucru ca sa pun tehnica la punct si nici nu ar fi corect fata de persoanele care chiar au dat bani pe tutorialul Eugenei. In plus, poate chiar am sa cumpar de la ea un tutorial.

    RăspundețiȘtergere